Over Poppy

Ontdek het originele Japanse Merk Poppy POPPY GRACE MATE

Poppy Grace Mate vindt zijn oorsprong in Japan in de jaren 70. Het land verkeert in snelle economische groei, waardoor het percentage autobezitters in rap tempo stijgt. Het inspireert het bedrijf DIA Chemical om de eerste vloeibare luchtverfrisser voor in de auto te ontwikkelen onder de naam 'Gracemate Poppy'. Na jaren van ontwerpen verfijning, vindt het product in 1987 haar weg naar de markt en wordt het meteen een doorslaand succes. 'Gracemate Poppy' blijft jarenlang marktleider. Door een succesvolle TV commercial met een bekende Japanse comedian vergaart het product bekendheid in Zuidoost Aziƫ en waait het later over naar Europa, waar vooral truckers het met open armen opnamen in hun interieur.

Een wereldwijd succes

Zelfs na ruim 30 jaar heeft Poppy Grace Mate nog altijd zijn originele verpakking behouden en wordt inmiddels over de hele wereld verkocht. Vooral de Europese markt zit de laatste jaren in de lift. Van de 550.000 exemplaren die het afgelopen jaar verkocht zijn, werd 80% rechtstreeks naar Europa verscheept. Het blijkt dat met name de Europese consument geniet van de hoge kwaliteit, het rijke pallet aan geuren en het elegante flacon.

World map
Warehouse

Grote voorraad, stabiele levering

Om snel te kunnen handelen, hebben we te allen tijde meer dan 200.000 stuks Poppy Grace Mate op voorraad in onze Europese distributiecentra. Daardoor zijn wij voorraadhoudend en door onze strategische ligging in Europa (Breukelen/Utrecht) kunnen we stabiele levertijden van al onze producten garanderen.